Domotica

Domotica is de laatste jaren aan een opmars bezig, in vele gevallen worden bij nieuwbouw of verbouwing dan ook de nodige voorbereidingen getroffen. AVN Projects bespreekt samen met u uw plannen en voorkeuren en voorziet uw toekomstige woning van de nodige bekabeling.

Wat ons opvalt is dat domotica soms nog wordt bekeken als een overbodige luxe, waarmee je bij wijze van spreken vanop je werk je bad kan laten vollopen. Uiteraard is dit mogelijk, maar dit is zeker geen alledaagse toepassing. Het uitgangspunt van domotica is dat alle elektronische functies zijn samengevat in één flexibel standaardprogramma. De gebruiker kan hiermee een uitgebreid aantal handelingen in de omgeving verrichten:
-  het openen en sluiten van gordijnen, rolluiken, poorten, zonnewering, enz.
-  het aansteken en doven van verlichting en gashaarden
-  het regelen van verwarming en airco
-  ...

Daarnaast kunnen er bepaalde scenario's worden geprogrammeerd, waardoor met één druk op de knop of afhankelijk van het tijdstip verschillende acties synchroon worden uitgevoerd.

Omdat AVN Projects zich ook specialiseert in audio-/videoapparatuur, is de link tussen domotica en geluid- en beeldweergave nooit ver weg. Zo is het mogelijk om met slechts één druk op de knop automatisch de lichten te dimmen, de gordijnen te sluiten en uw tv en audiosysteem in te schakelen. Kortom: audio en video geactiveerd in alle eenvoud.

Merken: Dobiss, Crestron

Domotica

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x