Alarmsystemen

Geef inbrekers geen kans en kies voor een alarmsysteem die bij uw woning past. 

Een alarmsysteem is een elektronische installatie dat alarm slaat bij gevaarlijke of ongewenste gebeurtenissen. Een uitgebreid alarmsysteem heeft meer functies zoals bijvoorbeeld het detecteren van brand of ze beschikken over bewegingsmelders.

Bekabeld alarmsysteem

Bekabelde installaties zijn betrouwbaar, want alle onderdelen zijn via kabels verbonden. Als het om het beveiligen van uw bedrijf gaat dan is een bekabeld alarmsysteem de beste keuze. De kans dat professionele inbrekers bij u toeslaan is vele malen groter dan bij woningen. Een ander voordeel is de duurzaamheid van de bekabelde installatie. Het systeem gaat namelijk het langst mee.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem is snel en eenvoudig te installeren. De verschillende onderdelen communiceren met elkaar via een draadloze verbinding. Uitbreiden is op elk moment mogelijk. Tegenwoordig zijn draadloze alarmsystemen bijna even betrouwbaar als bekabelde installaties. Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen.

Hybride alarmsysteem

Gaat u graag met de tijd mee en wilt u het beste van beiden hierboven genoemde systemen? Dan is combineren zeker mogelijk. Met een hybride alarmsysteem profiteert u van de al aanwezige kabels. Als u later de mogelijkheid wilt aangrijpen om het alarmsysteem uit te breiden, kan dat ook.


Merken: Risco, Ajax


Neem contact op voor een vrijblijvend plaatsbezoek.


Nuttige links


Iedereen die een alarmsysteem tegen inbraak heeft, moet dit bij wet verplicht registreren bij de lokale politie. Alle gegevens komen in een databank terecht. Gebruik deze link om de aangifte online te doen.

Via deze link vindt u handige informatie terug die het Ministerie van Binnenlandse Zaken, afdeling Veiligheid & Preventie ter beschikking stelt binnen het veiligheidsthema 'Inbraak'.
Alarmsystemen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x