Home entertainment

Home entertainment gaat om meer dan alleen maar extra luidsprekers bij uw tv. Het gaat om wat u ermee kunt doen én hoe eenvoudig dat allemaal kan.

Het geluid dat uit de huidige superdunne en superstrakke televisies komt is - laten we eerlijk zijn - niet om over naar huis te schrijven. Ze zijn te klein en zitten op plaatsen waar ze het geluid onmogelijk duidelijk richting de kijker kunnen sturen.

Gelukkig bestaan hier uiteenlopende oplossingen voor, waardoor u geluid opnieuw gaat beleven en het in verhouding staat tot de prachtige beelden die de nieuwste generatie televisies weergeven.

 

Afbeeldingsresultaat voor bose logo

Bose is al een heel lange tijd een populaire speler op deze markt. Prestaties, gebruiksgemak, mogelijkheden en design maken het voor vele klanten het ideale systeem om hun tv-kamer mee uit te rusten.

Concreet biedt Bose 3 oplossingen:

  • Lifestyle 650: 5 OmniJewel-luidsprekers, draadloze basmodule en centrale bediening
  • Lifestyle 600: 5 JewelCube-luidsprekers, draadloze basmodule en centrale bediening
  • Soundtouch 300: soundbar met optionele draadloze basmodule en/of draadloze achterluidsprekers

Naast de weergave van het geluid van uw tv en de aangesloten bronnen zijn alle systemen uitgerust met SoundTouch, zodat u de installatie ook gebruikt wanneer de tv niet aanstaat. Internetradio, Spotify, Deezer en eigen muziek behoren tot de mogelijkheden. Alles kan bediend worden met een eenvoudige app op de smartphone, tablet of pc. De basisbediening is ook mogelijk via de gewone afstandsbediening.

 

Afbeeldingsresultaat voor sonos logo

Sonos is iets minder lang op de markt, maar kende een geweldige groei door het aanbieden van losse alles-in-één speakers met streamingmogelijkheden.

Sonos biedt de PLAYBAR aan als oplossing voor bij uw televisie-toestel. Gebruikt u de tv niet, dan is de soundbar gewoon de muziekinstallatie van uw woonkamer. U kunt naar believen streamen (internetradio, muziekdiensten, ...) via een uitgebreide app op de smartphone, tablet of pc.

De PLAYBAR is optioneel uitbreidbaar tot een 2.1-set of 5.1-set door toevoeging van ander spelers (PLAY1: of PLAY:3 als achterluidsprekers) en/of de SUB voor extra basweergave. Via de app worden deze spelers omgevormd tot 1 set.

Home entertainment

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x